Restoran Kaiser nalazi se u Zagrebu u naselju Kajzerica na adresi Radoslava Cimermana 64a, 10 000 Zagreb. Unutarnji dio restorana broji 65 sjedećih mjesta plus ljetna terasa koja može dosegnuti do 50-tak sjedećih mjesta.
Ponuda uključuje mesne specijalitete i specijalitete iz mora. Također osiguravamo dnevnu prehranu u obliku gableca po vrlo prihvatljivim cijenama. Zasnivamo poslovanje i menu na kvalitetnoj namirnici pripremljenoj u ukusne obroke. Koristimo hrvatska extradjevičanska maslinova ekološka ulja.
Vlasnik restorana je A.S.I. sommelier s internacionalnom diplomom, certifikata GOLD kojih je za sada 114 u svijetu, te diplomom hrvatskog sommelier kluba te predavač na edukaciji za sommeliere u Hrvatskoj i Crnoj Gori kao i ocjenjivač na internacionalnim i domaćim ocjenjivanjima vina. U sklopu tog djelovanja omogućeno je našim gostima koji tome teže, svako jelo upariti s određenim kompatibilnim vinom kako bi doživljaj jela i vina stvorio dodatne senzacije i užitke pri konzumaciji.
Unutar restorana moguće je rezervirati zasebnu prostoriju i omogućiti intiman prostor za poslovne ručkove ili osobne svečanosti za koje dogovaramo personalizirane menue prema Vašim željama i preferencama.
Također održavamo vinske degustacije za ljubitelje, građastvo te za profesionalce. Redovno organiziramo degustacijske večere popraćene glazbom gostujućih umjetnika ili glazbenika.
Jela perjanice koja bi izdvojili prema komplimentima našh gostiju su:
- Hladno dimljene dagnje s chiliem na matovilcu s hrskavim bedemima
- Domaća pašteta od jetre sa smokvama odležanim u brandyu i vaniliji
- Beef tartar
- Prženi gavuni na maslinovom ulju
- Pašticada od junećih obraza s domaćim njokima
- Jadranske lignje s roštilja
- Jadranska riba, jadranski škampi