Skip to main content

O Tik-Tok bistrou

Restoran Kaiser nalazi se u Zagrebu u naselju Kajzerica na adresi Radoslava Cimermana 64a, 10 000 Zagreb. Unutarnji dio restorana broji 65 sjedećih mjesta plus ljetna terasa koja može dosegnuti do 50-tak sjedećih mjesta.

 

Ponuda uključuje mesne specijalitete i specijalitete iz mora. Također osiguravamo dnevnu prehranu u obliku gableca po vrlo prihvatljivim cijenama. Zasnivamo poslovanje i menu na kvalitetnoj namirnici pripremljenoj u  ukusne obroke. Koristimo hrvatska extradjevičanska maslinova ekološka ulja. 

Vlasnik restorana je A.S.I. sommelier s internacionalnom diplomom, certifikata GOLD kojih je za sada 114 u svijetu, te diplomom hrvatskog sommelier kluba te predavač na edukaciji za sommeliere u Hrvatskoj i Crnoj Gori kao i ocjenjivač na internacionalnim i domaćim ocjenjivanjima vina. U sklopu tog djelovanja omogućeno je našim gostima koji tome teže, svako jelo upariti s određenim kompatibilnim vinom kako bi doživljaj jela i vina stvorio dodatne senzacije i užitke pri konzumaciji.

Unutar restorana moguće  je rezervirati zasebnu prostoriju i omogućiti intiman prostor za poslovne ručkove ili osobne svečanosti za koje dogovaramo personalizirane menue prema Vašim željama i preferencama.

Također održavamo vinske degustacije za ljubitelje, građastvo te za profesionalce. Redovno organiziramo degustacijske večere popraćene glazbom gostujućih umjetnika ili glazbenika.

Jela perjanice koja bi izdvojili prema komplimentima našh gostiju su:

  • Hladno dimljene dagnje s chiliem na matovilcu s hrskavim bedemima
  • Domaća pašteta od jetre sa smokvama odležanim u brandyu i vaniliji
  • Beef tartar
  • Prženi gavuni na maslinovom ulju
  • Pašticada od junećih obraza s domaćim njokima
  • Jadranske lignje s roštilja
  • Jadranska riba, jadranski škampi